VROUWENCIRKEL
29 JANUARI 19:30-22:00

Wil jij ook letterlijk 2020 van je afschudden? Connecten met jezelf en een andere geweldige vrouwen? Zodat je 2021 in kan gaan met de mooiste versie van jezelf?

Wat mag je verwachten van deze vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een avond met een kleine groep vrouwen waarin je ervaart om je (weer) te verbinden met je diepste vrouwelijke kracht. Het is een avond waarop wijsheid wordt gedeeld met gelijkgestemde vrouwen. Verbinding is één van de grootste krachten van vrouwen.


Deze vrouwencirkel heeft als thema loslaten van het oude en vooruit kijken naar het nieuwe jaar. We gaan op deze avond 2020 letterlijk van ons af schudden en het nieuwe jaar verwelkomen vanuit je hart vol gevoel, kracht, kansen, mogelijkheden en positiviteit.


Wat kun je verwachten van een vrouwencirkel: échte verbinding met jezelf en gelijkgestemde vrouwen, verschillende meditatie oefeningen, delen, dansen, ontspanning, zacht bewegen en journaling. Een vrouwencirkel heeft als doel om een sacred space te creëren waar je je veilig voelt.

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Esther van Klaarbergen Yoga U.

Locatie: Yoga U
Adres: Vaduzdijk 1, 3541 DM Utrecht
Tijd: 19:30 - 22:00

Vrouwencirkel 29 januari VC

€ 25,00

29 januari organiseer ik samen met Esther van Yoga-U een vrouwencirkel om letterlijk 2020 van je af te schudden en met de mooiste versie van jezelf 2021 in te stappen

"HEALTHY MIND, HAPPY HEART"

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.