Together We Rise Retreat  Ibiza editie

Een week waarin je thuiskomt bij de mooiste versie van jezelf!

EEN NIEUWE DATUM VOOR HET TOGETHER WE RISE RETREAT IN 2021 WORDT SPOEDIG BEKEND GEMAAKT

WIL JE AL MEER INFORMATIE BOEK EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK MET EEN VAN DE COACHES


TOGETHER WE RISE RETREAT INGREDIËNTEN

Thuiskomen bij jezelf door middel van, yoga, meditatie, mindfulness, bewegen, life coaching en supergezond eten.

OntspanningIcon.png


Mindfulness


Yoga

Mediteren

OntspanningIcon.png


Volledig plantaardig

Revolutionair gezonde voeding

Je lichaam wordt gevoed in plaats van gevuld

OntspanningIcon.png


Doelen visualiseren

Persoonlijk leiderschap

Mindset shift

Brainpower

Ben je blij met jouw leven?  Heb je de baan die je wil? Wil je meer voelen en minder denken?


Of wil je: afvallen, minder stress, gezonder leven, zorg je altijd voor anderen en niet voor jezelf, beter voor jezelf kunnen kiezen, niet altijd maar druk zijn, in balans zijn, meer tijd voor jezelf, je gelukkig voelen en in het hier en nu aanwezig zijn? Maar je weet niet hoe?

Dan is deze week perfect voor jou, omdat je aan de slag gaat met het doorbreken van patronen met jouw toekomstige ideale zelf en jouw mooiste leven.

CHECK ONDERSTAANDE VIDEO OF HET TOGETHER WE RISE RETREAT IETS VOOR JOU IS!

Wat krijg je?

 • Skypecall vooraf met een van de coaches 
 • 5 nachten in villa Can Typico
 • Dagelijkse meditatiesessie 
 • Dagelijkse yogasessies
 • Dagelijks plantaardig ontbijt, lunch en diner 
 • Personal coaching gesprekken 
 • Diverse workshops, mindfulness, plantaardig eten, persoonlijke ontwikkeling
 • Mindfulness workshop door Jorinde
 • Onbeperkt water, thee en verse sapjes

Wat nog zelf regelen:
 • Vliegreis
 • Reis/annuleringsverzekering
 • Kosten ter plaatsen (die je zelf maakt)
 • Transfer van/naar villa

REVOLUTIONAIRE CHEF ERIKA TANGARI

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit een dag in je leven te werken”.

Mijn eerste ontmoeting met Erika op Ibiza was magisch. Ben je lekker aan het koken? vroeg ik haar, 'No, I am making my medicine', was haar antwoord. Ik was verkocht, wat een mooie manier om naar eten te kijken.

Erika's haar doel is om voedsel een hele nieuwe invulling te geven. Haar voedsel heeft een fermentatieproces doorgemaakt, zodat ons lichaam minder hard hoeft te werken om er veel meer voedingstoffen uit te halen. Zij heeft een enorme knowhow van de wetenschap achter voedsel en creëert een revolutionaire maar duurzame keuken. In India, Bali en Nepal bestudeerde ze de Ayurvedische keuken. Erika begrijpt de voedingskundige en medicinale voordelen van eten. Zij beschouwt zichzelf als een bewaker van de natuur en streeft naar 100 procent duurzaamheid in haar keuken. Het is van belang om precies te weten wanneer ze de producten uit haar biologische tuin moet oogsten om zoveel mogelijk prana (levenskracht) te vangen. Dit is essentieel voor haar keuken, net als de technieken die ze gebruikt om elke verschillende groenten te bereiden. Elk ingrediënt heeft zijn eigen unieke bereidingsmethode om de prana te behouden, energie van de persoon die het eet te activeren en enerie te leveren. 'Wat je eet, leeft', legt Erika nadrukkelijk uit. Het eten van Erika maakt de beleving van het Healthy Mind Retreat compleet.

Hope to meet you soon, I send you love and light!

Regards Erika




LIFE COACH ROMY KAUS

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”.

Passie voor mensen, vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd en geïntrigeerd door mensen. En dat was ook een van de redenen om te kiezen voor het kappersvak. Omgaan met mensen, ze mooi maken en een goed gevoel geven. Ik sta al heel wat jaren niet meer in de salon, maar heb sindsdien ondernemers gecoacht. En inmiddels heb ik mijn horizon verbreed naar het (life)coachingsvak.

Mijn eigen leven ging niet altijd over rozen en ik heb het nodige meegemaakt. Maar ik heb bijvoorbeeld nog nooit een burn-out gehad en blijf altijd optimistisch. Dit was voor mij een van vanzelfsprekendheid, totdat ik ouder werd en om me heen zag dat dit niet bij iedereen zo was. Inmiddels heb ik een aantal coachingsstudies gevolgd, heb ik me enorm verdiept in de werking van ons brein en ontwikkel en verbeter ik mijzelf nog dagelijks op het gebied van de beste versie van mijzelf zijn. Ik help anderen met personal coaching om meer rust te vinden, dichterbij zichzelf te staan, door belemmeringen heen te breken en hun mooiste leven te leiden. Want dat is absoluut een van mijn grootste drijfveren: het hebben van jouw fijnste leven en het zijn van de beste versie van jezelf. Dat begint altijd bij jezelf. En hier help ik je graag bij, door jou te begeleiden daar waar het voor jou nodig is. Door je meer zelfkennis te geven, patronen te doorbreken, te spiegelen en uit te dagen. 

Het lijkt me geweldig om jou te ontmoeten op mijn favoriete eiland en er een magische week van te maken!

Warme groet, Romy



Het idee

Zie het voor je, een terras op Mallorca, oktober 2015. Daar zaten we ons plannetje te smeden. Hoe geweldig we het zouden vinden om een week lang mensen te inspireren, te motiveren, helpen en coachen. Een week in het teken van een nieuwe start, een mindset-shift, en het leren van het maximale uit jezelf en het leven te halen. Een reset naar de beste versie van jezelf en naar het leven van je mooiste leven. Wij doen dit al jaren doen en wilden deze boodschap graag aan andere mensen overbrengen!

Inmiddels is het juni 2019 en kunnen we zeggen dat onze droom werkelijkheid is geworden. Want van 3 mei tot en met 8 mei organiseren is er weer een NIEUW Together We Rise Retreat. En wauw, wat is dit gaaf! We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan, onszelf verder ontwikkeld en samen met een aantal andere geweldige mensen DE ingrediënten gevonden voor een van de mooiste weken uit jouw leven!

Voor wie
Voor iedereen die op het magische Ibiza, wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Antwoord zoekt op (levens)vragen patronen wil doorbreken en met zichzelf aan de slag wil. In het hier en nu wil leven doordat je in het moment kan zijn met jouw bewuste aanwezigheid. Beter voor jezelf kan kiezen en grenzen bewaken, je passie in kaart krijgen en weten welke stappen je voor de toekomst wil gaan maken om jouw ideale leven te leiden. Voor iedereen die geen midlife crisis of burn-out nodig om aan zichzelf te werken om dingen anders te gaan doen. Maar vanuit de ontspannen sfeer in een heerlijke villa op het fantastische Ibiza. Met een geweldige yoga, meditatie & mindfulness docent, een revolutionaire kok die voor de meest gezonde voeding zorgt en professionele begeleiding van een life en business coach voor alle (levens)vragen.

Waarom Ibiza?

Een kleine 10 jaar geleden kwamen wij voor het eerst op Ibiza en waren gelijk verknocht aan dit mooie en magische eiland. Ibiza is zoveel meer dan een party place. De relaxte hippie achtige sfeer is over het hele eiland te proeven. De fijne stranden, mooie dorpjes, natuur en de rust. Ook de spirituele vibe is voelbaar. Dat is onder andere te danken aan het eiland Es Vedra. Het 400 meter hoge rotseilandje, voor de zuidwestkust van Ibiza is onbewoond en een beschermd natuurgebied. Het bestaat uit een unieke combinatie van kalksteen en een hoge concentratie mineralen en metalen. Dit zorgt voor een magisch en bijzonder magnetisch veld, dat zelfs kompassen aan het tollen brengt. Jaarlijks reizen velen naar Ibiza om bij Es Vedra te mediteren.



Impressie dagprogramma

Heerlijke plek

Daarom willen wij graag ons eerste retreat op dit mooie eiland organiseren. In Het dorp San Miguel hebben we hebben een fantastische, authentieke Spaanse finca gevonden. Waar je in alle rust en van alle gemakken wordt voorzien. Zodat je in alle rust kan werken aan de beste versie van jezelf. Wij kunnen onszelf geen betere plek bedenken dus nemen jou hier heel graag mee naartoe!




Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!








This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

                        The soul usually knows what to do to heal itself

                       The challenge is to silence the mind. 


Caroline Myss
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.