TOGETHER WE RISE RETREAT
@ HOME

Wil jij ook vaker JA tegen jezelf zeggen en meer ontspanning in je eigen huis? Wacht dan niet langer en klik op de JA VERTEL ME MEER button hieronder!


Herken jij je jezelf hierin?

Je wilt graag:
 • Dagelijks voldoende tijd voor jezelf nemen alleen dat lukt nu niet
 • Meer informatie over plantaardige voeding
 • Zelf gezonde en plantaardige maaltijden kunnen koken
 • Een yogales volgen wanneer het jou uitkomt
 • Je verdiepen in meditatie
 • Weten wat je kan doen om je energieker te voelen
 • Tijd nemen voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Vaker JA zeggen tegen jezelf
Lijkt het je heerlijk om bovenstaande punten te ervaren vanuit de je eigen huis, zonder de deur uit te hoeven naar bijvoorbeeld een yogales of workshop? Dan is het Together We Rise Retreat @ home echt iets voor jou, krijg met dit online Retreat een dosis ontspanning, bewustwording en meer inzichten hoe je bewuster en gezonder kan leven. Met als uitgangspunt jezelf op de 1e plek te zetten en voldoende tijd voor jezelf te nemen. Zodat je kan ontspannen en opladen en je dagelijks de "Mooiste versie van jezelf kan zijn".Het Together We Rise Retreat @ home

Het team van het Together We Rise Retreat neemt je mee op de 3 essentiele onderdelen uit het het Retreat, ONTSPANNING, PLANTAARDIGE VOEDING en PERSOONLIJKE ONTWIKKELING. Je kan op jouw eigen tempo en op het moment wanneer het jou het beste uitkomt aandacht besteden aan deze onderdelen. Bijvoorbeeld een kookles van Christine den Ouden volgen, een Yogales van Esther van Klaarbergen of een persoonlijke ontwikkelingsworskshop die wordt gegeven door Romy. Je plant bijvoorbeeld een hele dag voor jezelf of doet het retreat in onderdelen, je gaat echt plezier krijgen in tijd VOOR JEZELF te nemen.

Ja dat wil ik! Meer informatie

INHOUD VAN HET TOGETHER WE RISE RETREAT @ HOME

OntspanningIcon.png

3 Modules
Ontspanning, Plantaardige voeding en Persoonlijke ontwikkeling

Werkboek 
(met opdrachten, naslagwerk en 28 recepten)

10 video's


1 audio

Relaxpakket

Bonus: Dichtbundel van Peggy Vroomen
(voormalig retreat deelnemer)

OntspanningIcon.png

PLANTAARDIGE VOEDING

Q & A over plantaardig > video

Ontbijtgerecht > video & werkboek

Lunchgerecht >  video & werkboek

Dinergerecht >  video & werkboek

Snack >  video & werkboek

28 plantaardige recepten

Maaltijdplanning

OntspanningIcon.png

ONTSPANNING

Geleide meditatie> video

Stilte wandeling> video

Yoga Nidra> audio

Yogales > video

OntspanningIcon.png

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Chakra workshop > video en werkboek

Journaling workshop > video & werkboek

Wat mag je verwachten van het Together We Rise Retreat @ home


* Ontspannen vanuit je eigen huis
* Kennis over plantaardige voeding
* Toepasbare plantaardige recepten
* Meer tijd aan jezelf besteden
* Persoonlijke ontwikkeling 

En een fantastische RELAXPAKKET!

 • 1 video met Yogales
 • 1 video met geleide meditatie 
 • 1 audio opname Yoga Nidra
 • 1 video met uitleg over een stilte wandeling
 • 1 video met Chakra workshop
 • 1 video met journaling workshop
 • 4 videos's met kooklessen
 • Uitgebreid werkboek 

Investering:


Tijd 
 • Dit is geheel aan jezelf, je kan een RETREAT dag voor jezelf plannen en de onderdelen los volgen. Its up to you!
Geld:

€147 > inclusief relaxpakket twv €60,-
 (voor ultieme retreat ervaring thuis) 

Inhoud relaxpakket 
 • Relax oogkussen
 • Relaxspray
 • Wierook & houder
 • Yoga thee
 • Notitieboekje
 • Werkboek inclusief 28 recepten, journal, naslagwerk en oefeningen 
"
Ervaringen van anderen.....

RETREAT CHEF CHRISTINE DEN OUDEN

“Grote mokken kruidenthee”.

Mijn passies zijn kookboeken doorbladeren, aardbeien plukken in m’n eigen tuin na een dag hard werken, wandelen én  stilstaan  midden  in  de natuur, de smaak van korianderblaadjes en roze peperkorrels, reisverslagen lezen, tahin en ahornsiroop snoepen (allebei apart, maar stiekem nog meer samen), yoga beoefenen, grote mokken kruidenthee drinken en plantaardige voeding eten, mij elk jaar weer verwonderen over de mooie oogst van de groentetuin bij mijn ouders achter en het schaamteloos aflikken van
deeghaken.

De dag voor een verjaardag bij ons thuis was misschien nog wel een groter feest voor mij dan de verjaardagen zelf. Als we dan als jonge meisjes uit school kwamen, dan lagen er voor mijn zus en mij een deeghaak te wachten met daaraan nog restjes van het beslag voor de appelkruimeltaart die mijn moeder die ochtend had bereid en die dan meestal net in de oven stond. Schaamteloos een deeghaak aflikken, wat was dat genieten.
 
Dat gevoel van intens genieten krijg ik nog elke keer opnieuw als ik in de keuken mag staan en ideeën mag uitwerken voor nieuwe recepten. Maar het wordt pas echt feest als ik mijn passie voor koken en voeding in het algemeen, mijn interesse voor bijzondere lokale biologische tuinders en voedingsprojecten, en mijn kennis vanuit de natuurgeneeskunde met anderen mag delen.
 
Dit alles heb ik samengebundeld in mijn bedrijf Het Gerechtshof van waaruit mijn passie, inspiratie en creativiteit ontembare ontdekkingsreizen maken en waarin smaken, geuren, texturen en kleuren samenkomen tot nieuwe gerechten. Het Gerechtshof is de plaats van waaruit ik via voeding de smaken en kleuren van het leven deel.

Liefs Christine


MINDSET COACH ROMY KAUS

“Thuiskomen bij de mooiste versie van jezelf”.

Mijn interesse in mensen is enorm groot, hen te begeleiden bij een frisse  blik op de toekomst is míjn passie. Mijn missie met bedrijf Together We Rise is om je bewuster te laten leven, bewust van jezelf, van je omgeving en van het leven dat je leidt. Je weer in connectie met jezelf en je  hart  te  brengen zodat je meer gaat voelen en minder gaat denken. Waardoor je met een vernieuwde mindset en de mooiste versie van jezelf jouw mooiste leven kan leven.

Mijn jeugd en de begin jaren in mijn volwassen leven waren geen onbezorgde ‘walk in the park’. Door heel bewust de keus te maken hiervan te leren, te verweken en te helen, zijn deze ervaringen nu de basis van een ijzersterke mindset en een gelukkig leven. En durf ik te zeggen dagelijks de mooiste versie van mezelf te zijn. Mijn lessen uit de praktijk heb ik verdiept met kennis over de werking van het brein, en ben ik me gaan specialiseren tot life, stress en burn-outcoach. Ik heb geleerd hoe met minder fijne situaties om te gaan, hoe je jezelf en je brein kunt beïnvloeden en hoe je komt tot de beste versie van jezelf.

En ook hoe belangrijk het is om jezelf  op  de eerste plek te zetten. Hoe meer liefde je aan jezelf geeft, des te meer liefde heb je ook weer te geven aan de mensen om je heen. De belangrijkste persoon op deze aarde dat ben jezelf, zorg er dan net zo goed voor als dat je voor andere doet.
 
Persoonlijke ontwikkeling zorgt voor groei, wat mij betreft iets wat nooit stil staat. Het is zo goed om te blijven leren en nieuwe dingen te doen, uit je comfortzone te stappen.
 
Ben jij klaar om kennis te maken met de mooiste versie van jezelf? Daar help ik jou heel graag bij!

Healthy groet RomyYOGADOCENT ESTHER VAN KLAARBERGEN

“Mijn passie voor  yoga delen met anderen”.

Yoga heeft mij al veel gebracht in het leven. Het helpt me uit mijn drukke hoofd te gaan, in mijn lichaam te treden en om daardoor dingen weer duidelijker te zien. Daarnaast maakt het me leniger, sterker en voel ik me krachtiger.


Ik geloof dat yoga voor iedereen is, ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, lenigheid of kracht. Mijn doel is om alle aspecten van yoga begrijpelijk en passend te maken en jou weer goed je lichaam te laten voelen.
 
Mijn lessen zijn nooit hetzelfde! Soms behandelen weeen specifiek thema, soms bewegen we intensief en de andere keer juist ontspannen. De les heeft een vaste opbouw waar we starten met een korte meditatie of ademhalingsoefening en we doorgaan naar de warming up. Hier kom je zonnegroeten tegen, vaak met verschillende variaties afhankelijk van het onderwerp van de les. Daarna combineren we balanshoudingen met staande houdingen voordat we naar de zittende en liggende houdingen gaan. Eventueel aan het einde nog een meditatie of ademhalingsoefening voordat we eindigen met savasana; de eindontspanning.
 
Persoonlijke aandacht voor kracht, uitlijning en ademhaling, dat zijn de kenmerken van mijn lessen. Yoga is echt onderdeel van mijn leven geworden, op en naast de mat en dit deel ik graag met jou!

Namasté Esther
Online Together We Rise Retreat home HMR@H

€ 147,00

Inclusief relaxpakket ter waarde van €60,-

"HEALTHY MIND, HAPPY HEART"

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.