Passie voor mensen


Mijn naam is Romy Kaus en ben een echte rasoptimist. Ik houd enorm van yoga, gezond eten, reizen, het leven, de natuur, van mijn man, familie, vrienden en van de kleine dingen in het leven. Lach enorm hard om mijn eigen grappen, ben eigenwijs en als ik iets wil dan laat ik me door niets of niemand tegenhouden! Ook ben ik verzot op persoonlijke ontwikkeling. Ik zie problemen als een uitdaging en ik geloof dat je altijd een keuze hebt en daardoor ook een oplossing. Mijn interesse in mensen is enorm groot, het begeleiden van mensen en een frisse blik op de toekomst geven is míjn passie. Mijn missie met bedrijf Together We Rise is om je bewuster te laten leven, bewust van jezelf, van je omgeving en van het leven dat je lijdt. Je weer in connectie met jezelf en je hart te brengen zodat je meer gaat voelen en minder gaat denken. Waardoor je met een vernieuwde mindset en de mooiste versie van jezelf jouw mooiste leven kan leven.
 
Persoonlijke missie
Mijn jeugd was geen onbezorgde ‘walk in the park’, maar misschien heeft juist dat me wel aangemoedigd om al op mijn 20e te gaan ondernemen. Na vijf jaar besloot ik mijn bedrijf te verkopen en om als bedrijfscoach andere ondernemers te begeleiden. In deze jaren waren er positieve en minder positieve ervaringen in mijn leven; live-changing mag je ze wel noemen. Deze gebeurtenissen hebben mij laten inzien dat de manier hoe je naar een situatie kijkt en wat je tegen jezelf zegt zoveel verschil kan maken. En ook dat het soms erg prettig is om wat hulp van iemand anders te krijgen om verder te komen. Mijn lessen uit de praktijk heb ik verdiept met kennis over de werking van het brein, en ben ik me gaan specialiseren tot life en mindset coach.
 
Ik heb geleerd hoe met minder fijne situaties om te gaan en je deze in je voordeel kan werken. Hoe je jezelf en je brein positief kan beïnvloeden. Ik laat je graag kennismaken met de mooiste versie van jezelf. Je kan namelijk iedere dag weer opnieuw kiezen hoe je met situaties omgaat. En hoeveel effect je dingen op je laat hebben. Ik laat je graag inzien hoe belangrijk het is om jezelf op de eerste plek te zetten. Want hoe meer liefde je aan jezelf geeft, des te meer liefde heb je ook weer te geven aan de mensen om je heen.

Daarom is het mijn persoonlijke missie geworden om anderen te ondersteunen en begeleiden door middel van 1 op 1 coaching, workshops, Together We Rise Rereats en online programma's in het bewust connecten met zichzelf, waardoor je jezelf op de eerste plek zet!

Ben jij klaar om kennis te maken met de mooiste versie van jezelf? Daar help ik jou heel graag bij!


Deze 5 dingen wil je vast over me weten:

  1. Ik een ambivert ben;
  2. Reis heel graag, spaar stempels in mijn paspoort;
  3. Luister iedere dag naar een podcast;
  4. Iedere avond schrijf ik op waar ik dankbaar voor ben;
  5. Ik eet plantbased

Dit ben ik en maak graag kennis met jou!

Liefs Romy
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.