"EEN MOOIERE WERELD START MET EEN HEALTHY MIND"

WIL JE VAN JOUW SELFCARE PRIORITEIT MAKEN?

ZET DAN NU DE EERSTE STAP EN 

 Download hier de gratis MINI CURSUS 

 JA GRAAG

"Lieve mooie vrouw, hoe fijn zou het zijn als":
Je jezelf op de eerste plek zet, 

je batterij altijd is opgeladen, jouw selfcare prioriteit is, je weet wie te bent, je niet meer twijfelt, je minder denkt en meer voelt, je blij bent met jouw leven, gelukkig zijn voor jou een keus is, je het maximale uit jezelf en het leven haalt, je jezelf niet laat leiden door je gedachten, je leeft vanuit liefde en vertrouwen, je iedere dag jouw beste lefven leeft met de mooiste versie van jezelf?


LEES MEER

VRAAG JIJ JEZELF WEL EENS AF?
1.png

Of je het maximale uit jezelf haalt
2.png

Wat jou echt gelukkig maakt

3.png

Hoe je meer balans vindt in je leven
4.png

Hoe je van jouw selfcare een prioriteit maakt
5.png

Waarom je altijd zo druk bent

6.png

Wie je echt bent bent

7.png

Verandering vaak lastig, ook als je weet dat het beter voor je is

8.png

Hoe het kan dat je zo vaak luistert naar de mening van anderen

9.png

Waarom je zo ontzettend streng voor jezelf bent

10.png

Hoe je beter je grenzen kan aangeven
Heb jij 3 of meer vragen met JA beantwoord en zou je hier echt verandering in willen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te zien wat Together We Rise je heeft te bieden.

VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN MET ROMY

Maak kennis met Romy, 
‘A healthy mind a happy hart' 
               Ontwerp-zonder-titel-2.jpg

Een Healthy Mind daar heb je iets aan. Voor mij is die namelijk onlosmakelijk verbonden met de mooiste versie van jezelf zijn. Heb je enig idee hoe belangrijk het is om bewust bezig te zijn met jezelf, je mindset, met waar je naartoe wilt en wat je voldoening geeft. En vooral in connectie zijn met jezelf en liefdevol naar jezelf te zijn? Ik vertel je hier graag meer over. Het is namelijk mijn persoonlijke missie om meer bewustwording te creëren in de wereld.  

ZIJ GINGEN JE VOOR


Chayenne Kleuver:
Het Healthy Mind Retreat was heel bijzonder, echt kippenvel als ik er weer aan terug denk. Heb er bijna geen woorden voor. Het is zo magisch dat er zoveel verbinding kan ontstaan tussen een groep mensen in een korte tijd. Ook was het allemaal zo liefdevol. Wat ik onder andere meeneem uit het retreat zijn de meditaties, ik mediteer vrijwel iedere dag nu. Ook heb ik het inzicht gekregen in dat ik veilig kan zijn bij mezelf, dat ben ik jaren lang mezelf niet geweest. Op Ibiza ervaarde ik weer wie ik ben en hoe ik me wil voelen. Ik ben een dag minder gaan werken om meer rust te krijgen en ben ik veel liefdevoller voor mezelf. Ook waren de persoonlijke coachgesprekken en het omringd zijn door allemaal liefdevolle en warme mensen heel erg fijn. Het retreat was geweldig en zeker het geld waard. Ik heb inzichten gekregen waar ik de rest van me leven profijt van ga hebben.Een impressie van het aanbod van  Together We Rise.

 

Together We Rise heeft onder andere samengewerkt met:

"HEALTHY MIND, HAPPY HEART"

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.